Ke zlaté vzhůru

Studie / Ostrava
Soudový vizuál administrativy jen s minimální úpravou stávající dispozice městského objektu? Jde to! Studie představuje provozně funkční kancelářské prostory, kde head-office interiéry byly navrženy přímo na míru svým uživatelům.
Styl mobiliáře, solitérních prvků i nástěnného dekoru se odráží od zájmů a preferencí klientů a kanceláře odlišuje. Komplementární barevné odstíny a užité kvalitní materiály se promítají do celé dispozice a objekt sjednocují.
Výrazným vizuálním prvkem nejsou jen atypické zlaté podhledy z perforovaného plechu, ale také nadčasový konferenční mobiliář nebo zelená stěna z živých rostlin, která zdobí prostory chodby.

Rádi se s Vámi setkáme

Probereme vaše požadavky a ukážeme vám, jak podobné projekty řešíme my.

Chci schůzku

Naše produkty